Logo
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Z dílny...
Medailonky...kde se vzaly, tu se vzaly...
05.05.2020
Medailonky...kde se vzaly, tu se vzaly...
Jak se tvoří medailonky v Magdale... číst celé
Andělky z Magdaly :o)
08.10.2019
Andělky z Magdaly :o)
Andělky s Láskou malované na skle číst celé
Zobrazit všechny články

TEČKANDALKY

Mé stránky věnované tečkandalkám -tedy tečkovaným mandalkám... Budu ráda za návštěvu :o)

www.teckandaly.cz

 

MANDALY Z MAGDALY

Jak již napovídá název stránek, najdete zde mé mandalky malované na skle, na hedvábí, mandalky malované pastelkami a v neposlední řade Tečkandalky, tedy tečkované mandalky... Přijměte mé pozvání do světa mých mandalek :o)

https://www.mandaly-z-magdaly.cz/

 

Navštivte nás

Kamenný obchůdek MAGDALA

Kromě autorské tvorby zde najdete například výborné sypané čaje, krásné ručně malované svíce, keramiku či porcelán, vonné esence, milé dekorace a další inspiraci pro dárky pro radost :o)

Obchůdek MAGDALA najdete na Tyršové náměstí v Roztokách

Pá  9.00 - 18.00

So  9.00 - 12.00

Budeme se těšit na návštěvu  :o)

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu ..……………. s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Nepropásněte novinky Radostí z Magdaly
Můžete se kdykoli odhlásit. Novinky Radostí z Magdaly dostanete maximálně jednou za tři týdny :o)
Kamenný obchod MAGDALA

Kamenný obchůdek MAGDALA najdete na adrese Lidická 689 - vstup z Tyršova náměstí, 252 63 Roztoky

Kontakty
Radosti z Magdaly
Monika Lainová
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz